Ravintola Tyykibaari
- hyvää kotiruokaa edulliseen hintaan

Ravintola Tyykibaari on forssalainen lounaspaikka, josta saat herkullista kotiruokaa ja possunpihvejä lompakkoystävälliseen hintaan. Maukkaat perunamme tulevat läheltä, Koivulan tilalta Matkusta. Arkilounaalla on joka päivä 3 vaihtoehtoa. Huolimatta jonosta - mikä vain kertoo suosiostamme - saat ruoka-annoksesi nopeasti!

Lounaasta pääset nauttimaan arkisin jo aamukymmenestä iltaan puoli viiteen. Voit myös noutaa annoksen mukaasi. Lauantaisin ja sunnuntaisin avaamme klo 15. Keittiömme sulkeutuu tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa. Ravintolassa on myös anniskeluoikeudet.

Riisin ja pastan voit aina vaihtaa perunavaihtoehtoihimme ja kastikkeen voit valita oman makusi mukaan päivän kastikkeista.

Erikoisruokavalio ja allergiat: Kaikki ruokamme on laktoositonta. Suurin osa annoksista on saatavissa myös gluteenittomina. Muut ruokien sisältämät allergeenit saat kysymällä henkilöstöltä.

KOTIINKULJETUS: Asiakkaiden pyynnöstä olemme alkaneet toimittaa mm. vanhuksille ja kuntoutuville lounasruokaa kotiovelle kaupunkialueella. Kysy lisää käymällä juttelemassa tai soittamalla numeroon 03 422 5820.

Lounaslista

Iltaisin ja viikonloppuisin

käytössäsi on lounaslistan lisäksi myös pienimuotoinen, mutta herkullinen à la carte -lista. Siitä voit myös valita ruoka-annoksesi aina, kun lounasruuhka on ohi!

AVOINNA
maanantai - tiistai 8 - 17
keskiviikko - torstai 8 - 20 (24)
perjantai 8 - 03 (04)
lauantai 15 - 03 (04)
sunnuntai ja arkipyhät 15 - 22 (24)